La fiscalia demana dos anys i mig de presó per a un home acusat d'haver entrat a robar en una casa de Monistrol de Montserrat i d'haver-ne sostret un botí valorat en 7.500 euros en total. El processat, Hamid el A., va entrar presumptament a l'habitatge amb unes claus prèviament furtades.

Els fets, segons l'escrit d'acusació pública, es remunten al mes d'agost del 2013, quan l'acusat es va apropiar unes claus que s'havien dipositat en una empresa de construccions de Monistrol. L'home es va dirigir al domicili del poble on pertanyien les claus i, d'aquesta manera, va poder entrar-hi sense forçar-ne l'accés.

Un cop a dins, segons afegeix la fiscalia, es va endur nombroses pertinences, com ara una màquina de cosir antiga, una cadira de rodes, una cadira de bany, llençols, tovalloles, un televisor, tres ampolles de butà, canonades i una part de la instal·lació elèctrica. En total, el valor del robatori es va taxar judicialment en 7.545 euros.

La fiscalia acusa Hamid el A. d'un delicte de robatori amb força i, a banda de la pena de presó, reclama que pagui 7.545 euros a la propietària de l'habitatge.