El fill d'Audrey Hepburn, Sean Hepburn Ferrer, ha sol·licitat un acte de conciliació, previ a una possible demanda civil o penal, amb la directora del Patronat de l'Alhambra i Generalife, María del Mar Villafranca, a la qual culpa de danyar la seva imatge internacional per acusar-lo de celebrar el seu casament de manera il·legal al monument.

La celebració va tenir lloc l'agost passat al Palau de Carles V de l'Alhambra, amb l'assistència de l'alcalde de Granada, José Torres Hurtado (PP).

El Patronat de l'Alhambra va explicar el maig passat que la petició va ser per a un concert, i que la normativa no permetia la celebració de noces al monument.

En les fotografies, que es van fer públiques, apareixia la dona vestida de núvia. Tanmateix, l'alcalde de Granada, José Torres Hurtado, va assegurar llavors que el que es va celebrar al Palau de Carles V va ser un concert amb el qual el fill de Hepburn va voler obsequiar uns amics, i no un casament, ja que la parella s'havia casat amb anterioritat a Gibraltar.