El cantant francès Kendji Girac, ferit greument de bala

De moment es desconeixen les causes del succés

El conegut cantant francès Kendji Girac, ferit greument de bala

El conegut cantant francès Kendji Girac, ferit greument de bala / Agències

EFE

El cantant francès Kendji Girac ha resultat ferit de gravetat per un tret la nit de diumenge a dilluns, i es troba ingressat a Bordeus, han informat aquest dilluns mitjans locals.

Inicialment, s'havia informat que la vida del cantant, de 27 anys, corria perill després de ser ingressat a l'Hospital Universitat de Bordeus, tot i que després s'ha precisat que el seu estat no és tan alarmant.

Girac ha estat ferit en circumstàncies encara sense esclarir en una àrea d'acollida de persones nòmades a Biscarròssa, a les Landes, a uns 150 quilòmetres de la frontera amb Espanya.

La Gendarmeria va rebre l'avís a les 5.30 h de la matinada i ha organitzat el trasllat del ferit a l'hospital mentre iniciava les investigacions, ha informat la ràdio pública.

Fill d'una família gitana d'origen català, Girac (el nom real del qual és Kendji Jason Maillé) es va fer conegut per les seves interpretacions a les xarxes socials abans de participar en la tercera temporada del concurs televisiu 'The Voice', de la qual es va proclamar guanyadir.

Allà va començar la seva carrera discogràfica, amb un primer tema en francès i castellà titulat 'Color Gitano' (2014), que després formaria part del seu primer àlbum, 'Kendji'.