Un membre de l'Armada Espanyola ha trobat a primera hora d'aquest dijous el bombo del conegut seguidor de la selecció espanyola de futbol 'Manolo el del bombo'.

El bombo ha aparegut en les proximitats de la Caserna General de l'Armada a Madrid, que es troba en una ubicació molt cèntrica de la capital, en ple Passeig del Prado entre les fonts de Neptú i Cibeles.

El popular aficionat de la selecció de futbol va denunciar aquest dimecres entre llàgrimes que li havien forçat el cotxe a Múrcia i robat el seu famós instrument de percussió.

L'instrument finalment ha aparegut aquest dijous a Madrid i el membre de l'Armada que l'ha trobat l'ha entregat a la Policia Nacional.

El robatori es va produir als voltants de l'estadi Nueva Condomina, on es va disputar el partit internacional amistós entre Espanya i Colòmbia i que va acabar amb resultat d'empat a dos gols.

"Estic desfet, ens han forçat el cotxe. S'han portat el bombo i les gorres", va declarar Manolo, qui dóna al seu bombo un gran valor sentimental.