El dissenyador manresà resident a Berlín Marc Arroyo ha creat la imatge d'un dels 800 blocs de poliestirè que es faran caure com peces de domino a la capital alemanya en l'acte per la commemoració dels 20 anys de la caiguda del mur de Berlín, la Dominoaktion, dilluns que ve.

El bloc dissenyat per Arroyo, que fa 2,5 m d'alçada i pesa 20 quilos (vegeu foto de l'esquerra), representarà a l'acte la delegació de la Generalitat a Alemanya. Malgrat que la majoria dels 800 blocs han estat decorats i pintats per escolars alemanys, una petita part ha estat adjudicada a organismes i institucions. Marc Arroyo ha reproduït en el bloc un fragment del seu projecte guanyador del concurs d'Adbusters per crear una bandera mundial, consistent en un cel blau amb núvols blancs.

Els 800 blocs estaran situats al llarg de dos quilòmetres, entre el Potsdamer Platz i el Reichstag. La caiguda dels blocs, que rememorarà la caiguda del mur, tindrà lloc cap a les 8 del vespre, i, està previst que sigui Lech Walesa qui faci caure la primera peça, acompanyat d'altres líders mundials com Kofi Annan, Angela Merkel, Nicolas Sarkozi i Gordon Brown.