L´Oficina del Consumidor del Consell Comarcal del Bages (OCIC) es posa a disposició de les persones afectades pel tancament del gimnàs Viasport de Manresa. L´OCIC assessora els clients afectats pel tancament del centre i els demana que iniciïn els tràmits per la via judicial. L´Oficina no pot gestionar les reclamacions al respecte, perquè l´únic estament competent per tractar el cas és el jutjat mercantil corresponent que es designarà durant els propers dies. Un cop es faci públic el jutjat que tramitarà el cas, des de l´OCIC es comunicarà a totes les persones afectades.

En una situació com l´actual en què l´empresa ha sol·licitat concurs voluntari de creditors, tots aquells clients de Viasport que tinguin abonaments pagats per avançat s´hauran d´inscriure en el llistat de creditors i reivindicar els seus crèdits mitjançant algun tipus de prova (títols acreditatius del pagament de l´abonament i contracte, etc).

Informacions d´interès

Les persones que estiguin en aquesta situació es poden adreçar a l´Oficina del Consumidor del Consell Comarcal del Bages, trucar al telèfon 93 693 03 53 o bé escriure un correu electrònic a l´adreça ocic@ccbages.cat per conèixer els passos que cal seguir.