Vuit nous suports i seixanta-tres indicadors més en suports ja existents contribuiran a facilitar els recorreguts turístics dels que visitin Manresa i s'interessin pel seu patrimoni i la seva història, especialment els itineraris ignasians, amb la vista posada en la celebració del 500è aniversari de l'estada del sant a la ciutat, el 2022.

Ramon Riera, delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona -que ha posat els 20.000 euros que valen-, i l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, van presentar ahir en roda de premsa la tercera fase de l'actuació de millora de la senyalització del patrimoni cultural i turístic.

La senyalització presta especial atenció a l'orientació per a vianants cap a la Cova i la Seu. Els indicadors també informen de la capella del Rapte, el pou de la Gallina i la capella de Sant Ignasi Malalt. Altres punts són el Museu Comarcal, el Pont Vell, el camí dels Corrals i les muralles, l'Oficina de Turisme, l'alberg de joventut, URBI Apartaments, el carrer del Balç, l'ajuntament, l'edifici Casa Caritat i l'Hospital de Sant Andreu. També s'ha inclòs senyalització per a vehicles de l'Hotel 1948 i els apartaments La Farola.