Relleu imminent a la casa dels jesuïtes a Manresa. Abans d'acabar l'any és previst que es faci oficial que el pare Lluís Magrinyà rellevarà el pare Francesc Riera com a director i superior de la Cova.

Magrinyà ha estat des de l'any 2008 fins l'estiu passat el màxim responsable a Catalunya dels jesuïtes, fins que la reestructuració de les províncies que ha portat a terme la Companyia de Jesús ha comportat la desaparició de la de Catalunya. En els actes celebrats darrerament a la Cova ja hi ha tingut un protagonisme destacat.

El pare Riera (Barcelona, 1942), superior de la Cova des del 2007, any en què va rellevar el pare Estanislau de Balanzó, no marxarà del santuari de la Cova de Manresa sinó que hi restarà per col·laborar amb el nou director i superior. En teoria, el seu relleu s'havia de fer el 2012, de manera que s'ha allargat un parell d'anys més del previst. Amb el seu tarannà obert i bonhomiós, Riera ha aconseguit obrir la Cova a la ciutat, i ha trencat una tendència de molts anys en què semblava que el santuari era un món a part que vivia una mica d'esquena a Manresa, com Manresa vivia d'esquena a ell.