Els forats que hi havia al paviment del camí de l'Agulla, davant del club de tennis, han deixat pas a un carrer endreçat i amable on tenen preferència els vianants, i no pas els cotxes aparcats entre els arbres. Ara unes estaques ho impedeixen i marquen un ample recorregut per als vianants a banda i banda. Només es permet aparcar a la banda nord, on hi ha senyalitzades 23 places en línia.

Les obres les ha fet el Consorci de l'Agulla, format pels ajuntaments de Sant Fruitós i Manresa. Hi han destinat 88.000 euros. Ahir es van inaugurar oficialment amb la presència dels dos alcaldes, Joan Carles Batanés i Valentí Junyent, respectivament. Els acompanyaven regidors, tècnics, Ricard Tomàs, d'Aigües de Manresa, i David Augé, vicepresident del Club Tennis Manresa.

L'alcalde de Sant Fruitós, Joan Carles Batanés, va remarcar que els treballs suposen una "doble satisfacció. Per una banda, perquè tenim un carrer nou que era una indecència com estava, i per l'altra perquè hi ha hagut una feina ben feta per part de dos ajuntaments que han treballat a l'una per aconseguir aquest objectiu".

Va destacar "el punt de disseny" que té el camí, amb zones de traspàs d'una banda a l'altra de colors, i amb punts blaus al centre per dividir la calçada. També s'han plantat arbres. "Volíem trencar amb el que seria un carrer normal i avorrit. Això és una zona lúdica i esportiva, i per tant aquest tram havia de tenir alguns elements que el signifiquessin".