La junta general extraordinària de Manresana d'Equipaments Escènics SL (MEES), societat municipal que gestiona equipaments com el teatre Kursaal i el teatre Conservatori, ha aprovat una proposta relativa a la sobirania fiscal, que preveu que a partir d'ara es realitzaran els ingressos de les liquidacions tributàries a l'Agència Tributària de Catalunya.

L'acord, votat favorablement pels grups municipals de CiU, ERC i CUP, amb els vots en contra de PSC i C'S, i l'abstenció de DM, dóna compliment a la proposició aprovada al ple municipal del 16 d'octubre de 2014, que instava l'inici dels tràmits necessaris amb la hisenda catalana per fer-hi efectiu l'ingrés dels impostos, tot deixant de fer-ho a l'Agència espanyola.

MEES és la primera societat municipal que començarà a pagar els impostos a la hisenda catalana, i és previst que posteriorment ho facin les altres societats municipals.

La Junta General també va aprovar el cessament dels anteriors membres del Consell d'administració i el nomenament dels nous.