El portaveu de l'equip de govern de l'Ajuntament de Manresa, Antoni Llobet (CiU), considera "lamentable i absolutament infundada" l'acusació del PSC de manca de transparència en l'afer de les escales mecàniques de la Baixada dels Drets.

Un altre membre del govern, el regidor d'Urbanisme, Jordi Serracanta, també es va voler sumar ahir al rebuig a les manifestacions del president del grup municipal del PSC, Felip González, i va deixar clar que la modificació introduïda per declarar les escales mecàniques un element no vinculant l'únic que permet "és que si es troba una solució més idònia per salvar el desnivell s'hi pugui aplicar". Això voldria dir que en comptes d'escales mecàniques hi podria haver una rampa mecànica o la solució que es defineixi com a millor per a la mobilitat en aquest punt.

Llobet ha volgut recordar que la modificació del planejament perquè un element que era previst, com eren les escales mecàniques, no sigui vinculant va ser votada unànimement pels grups municipals, "també pel PSC", que, més a a més, no pot al·legar ignorància. El portaveu de CiU considera curiós que González digui que el seu grup va "descobrir" la modificació repassant la documentació que els havia facilitat el govern, tal com és l'obligació dels uns -informar- i dels altres -llegir-se la informació-, així que "de descobrir, res de res. Ho van trobar a la informació que tenien l'obligació de llegir-se".