Els dies 7 i 8 de maig, Manresa serà l'escenari de la tercera edició dels Batecs Solidaris, les jornades que esportives organitzades per Ampans, la Fundació Rosa Oriol i l'Obra Social la Caixa per recaptar fons en benefici de dos projectes socials impulsats per aquestes dues entitats.

Els dos projectes rebran el suport de l´Obra Social la Caixa, que, en aquesta tercera edició, també s'ha compromès a aportar 10 euros adicionals per cada samarreta de l'esdeveniment que es vengui, fet que permetrà duplicar l'aportació als dos projectes solidaris de la Fundació Rosa Oriol i d´Ampans.

En l'edició de l´any passat, i gràcies a la participació de més de 1.500 persones, els Batecs Solidaris van recaptar 10.000 euros, que van ser destinats a dos projectes d´ajuda a infants i adolescents en risc d'exclusió social.

El Club Tennis Manresa acollirà dissabte el torneig de pàdel i la zumba i diumenge tindran lloc al Parc de l'Agulla les curses de 5 i de 10 quilòmetres i les activitats infantils.

Des d'avui i fins al 5 de juny, ja és possible inscriure´s a les diferents activitats de forma presencial al Club Tennis Manresa i a Rios Running (en el cas de la cursa) o bé a través de la web http://www.batecssolidaris.cat/inscripcions/.