Mig miler de persones van participar en el quart memorial religiós organitzat pel Grup Mémora a la basílica de Santa Maria de la Seu de Manresa, en record de totes les persones que van morir en el decurs del 2015 al Bages.

Els assistents van seguir la missa oficiada pel rector de la Seu, mossèn Antoni Boqueras. Durant la cerimònia, la Capella de Música de la Seu va oferir un repertori de peces musicals que va concloure amb el Virolai. El Grup Mémora ofereix els memorials religiosos en record de les persones difuntes i com a suport a les famílies en uns moments tan difícils.

L'empresa ha explicat que s'organitzen en diverses ciutats com a gest cap a les més de 47.000 famílies que cada any dipositen la seva confiança en Mémora, i amb la voluntat de satisfer i ajustar-se a les noves necessitats socials. El Grup Mémora disposa a la comarca del Bages de set instal·lacions: Fontal-Manresa, Balsareny, Artés, Súria, Santpedor, Sallent i Navàs. El 2014 va fer més de 46.000 serveis funeraris i 16.000 incineracions, i més de 41.000 famílies van ocupar les sales de vetlla de les què disposa a Espanya i Portugal.