Els delegats dels sindicat CCOO de l´empresa Manresa Bus, que té la concessió del servei de transport públic de la ciutat, entraran divendres una instància a l´Ajuntament per denunciar el mal estat del paviment urbà en els carrers per on circulen les línies del bus urbà i les seves repercussions en els vehicles i en la salut dels treballadors.

La instància anirà acompanyada d´un informe fotogràfic i serà presentada pels tres delegats de CCOO a l´empresa Manresa Bus, Damian Navarro, Jose Manuel Castro i Mariano Baquero, acompanyats del secretari d´organització de la Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO del Vallès Occidental-Catalunya Central, Carles Manzanares.

L´Ajuntament ha encarregat una Auditoria de l´Espai Urbà que té com una de les conclusions que caldrien 14 milions d´euros per deixar tots els carrers de la ciutat en un estat impecable. Per tal de fer front a les actuacions prioritàries, serien necessaris de l´ordre dels 4,5 milions d´euros. L´Ajuntament no ha fet front a les tasques de manteniment de l´espai públic que calien a causa de la crisi.