Quatre espais de Manresa (el parc de la Seu, la plaça de la Reforma, la plaça Porxada i la plaça d'Europa) acolliran, avui, entre les 4 de la tarda i 2/4 de 8 del vespre, una activitat que aplegarà uns 300 infants, segons l'organització, de l'AEiG Cavall Bernat, els esplais Vic-Remei i Minuatx i els mijacs Crist Rei i Sagrada Família.

La responsable de la trobada és una xarxa d'entitats educatives en el lleure (GALL) que integren un grup de joves de diferents centres relacionats amb el lleure a Manresa que es reuneixen regularment per compartir recursos i fer pinya. Des del inicis, han fet una trobada dels centres un dissabte d'abril en què els infants i monitors dels diferents esplais s'ajunten i preparen una activitat plegats a les places de Manresa amb la idea de donar-se a conèixer de cara a la ciutat i, també, de crear vincles. Des de l'any passat, també organitzen un sopar per tal que els monitors es coneguin abans de fer l'activitat conjunta al carrer.

Avui, el final de festa es farà al parc de la Seu amb un berenar i màgia amb el Mag Caru. El grup Batrakes passarà pels les diferents places per avisar els infants que vagin cap al parc de la Seu.