La Biblioteca del Campus Universitari de Manresa (BCUM) organitza aquest divendres, dia 6 de maig, a les 7 de la tarda, al pati de l'antic Escorxador, la presentació del llibre «Gegants de gel», guanyador del Premi Llibreter 2015, amb la degustació d´un vi de la DO Pla de Bages del celler Fargas-Fargas de Salelles.

Hi intervindrà l´autor del llibre, Joan Benesiu, (autor revelació 2015) i Antoni Daura, president del Gremi de Llibreters de Catalunya i llibreter manresà. Durant l´acte, Maria Antònia Molina, professora de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM-UPC), parlarà d'Ushuaia (Argentina), ciutat límit i una de les protagonistes de «Gegants de Gel». L'acte serà amenitzat pel clarinetista Joan Pere Gil, amb una llarga trajectòria professional.

La biblioteca ha convidat als integrants dels Clubs de lectura de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la comarca a gaudir d'aquesta vetllada en el marc del pati de l´antic escorxador, espai modernista del conjunt arquitectònic dissenyat per l´arquitecte Ignasi Oms i Ponsa.