Amb motiu de la celebració de les eleccions generals que tindran lloc el proper 26 de juny, l´Ajuntament de Manresa exposa durant aquesta setmana el Cens Electoral, que es podrà consultar a l'OAC o en aquest enllaç de la pàgina web municipal, d´acord amb l´edicte de l´alcalde de Manresa, Valentí Junyent, que diu el següent:

E D I C T E

VALENTI JUNYENT TORRAS, Alcalde President de l´Ajuntament de MANRESA

D´acord amb les instruccions rebudes de la Delegació Provincial de l´Oficina del Cens Electoral, en concordança amb el que disposa l´article 39 de la Llei Orgànica 5/1985, de 19 de juny, del règim electoral general, en la nova redacció donada per la Llei Orgànica 3/1995, de 23 de març, faig públic el que segueix:

Convocades les eleccions Generals (Congrés i Senat), per Reial Decret 184/2016, de 3 de maig, publicat en el BOE núm. 107 de 3 de maig de 2016, s´informa que des del 9 al 16 de maig ambdós inclosos, estaran exposades al públic en aquest Ajuntament, a l´oficina d´atenció al ciutadà situada a la plaça Major núm. 1, les llistes que constitueixen el Cens Electoral.

L´horari d´exposició pública serà de 8:30 a 18:00 hores de dilluns a dijous i de 8:30 a 15:00 hores els divendres, inclòs els dissabtes i festius que estiguin dins del període d´exposició, i també es pot consultar a la pàgina web www.manresa.cat.

Dins de l´esmentat termini, qualsevol persona podrà formular reclamació sobre les seves dades censals, adreçada a la Delegació Provincial de l´Oficina del Cens electoral o a les dependències municipals de referència, durant el període d´exposició pública abans esmentat, que finalitzarà per tot el dia 16 de maig.