El projecte "Xup Riera Viva" que treballa per la promoció sostenible de la riera de Rajadell al seu pas pel barri manresà del Xup, convida la ciutadania a una nova activitat de sensibilització ambiental pel proper dissabte 11 de Juny.

En aquesta ocasió serà per netejar l´entorn de la riera i fer la inspecció físico-química i biològica de l´estat de l´aigua de la riera. El punt de trobada és davant el local social de l´Associació de Veïns del Xup (als locals comercials del barri) i els horaris de la jornada seran a les 9:30h neteja de l´entorn de la riera, 11h esmorzar popular (gratuït), 11:30h Inspecció de l´estat de l´aigua de la riera i 13h Fi de la jornada.

Es tracta d´una jornada totalment oberta i gratuïta, i a més, si es vol es pot participar només a una de les dues activitats. Tanmateix, per motius organitzatius, recomanem inscripció prèvia a www.xuprieraviva.cat o al local de l´AVV del Xup o al 938754705.

Aquesta activitat és organitzada al si de "Xup Riera Viva", la xarxa d´agents de custòdia de la Riera de Rajadell pel seu pas pel barri del Xup, formada per l'Associació de Veïns del Xup, Meandre, Parc de la Sèquia, Esplai 3 Pins, Escola Muntanya del Drac, PDC Xup, Mediviu i L'Arada. Així mateix, també es compta amb la col·laboració de l´Ajuntament de Manresa, en el marc del foment de l´Anella Verda de Manresa.