La pista de skate de Manresa, a la zona esportiva del Congost, serà l'escenari de la segona edició del festival Stalow Fest. En aquesta edició, els assistents podran gaudir de concursos de rap i patinatge

.

A les 11 del matí començarà la baralla de galls, que és com s'anomenen les competicions entre rapers en les quals canten alternant-se a l'escenari, i el Game of Skate, en el qual els participants s'alternen per dur a terme moviments que els altres han d'intentar repetir.

A les 4 de la tarda començarà el campionat de patinatge. L'Ajuntament de Manresa, botigues locals com Dual skate surf shop, Solans, l'Expert Juanola i marques de skate com Esedece i Memory skateboards han fet possible amb la seva col·laboració la segona edició d'aquest festival.

El 12 de setembre del 2015 va tenir lloc a la pista de patinatge de Manresa la primera edició del festival Stalow Fest. L'aleshores campió del món de freeride Bernat Pomerol també va assistir al Stalow Fest i va regalar trucs que posaven a prova la llei de la gravetat.

L'entrada al recinte serà gratuïta i hi haurà a disposició del públic servei de bar amb menjar i beure durant tot el dia.