L'Ajuntament de Manresa i la Fundació Cots, que proporciona atenció a nens i nenes en situació de risc i desemparament, han renovat el conveni perquè famílies voluntàries puguin fer de tiets d'aquests infants els caps de setmana. D'aquesta manera, se'ls dóna suport per a la sociabilització i per al seu creixement integral.

La Fundació Cots gestiona cinc Centres Residencials d'Acció Educativa (CRAE) a Manresa. Treballa amb la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència a través de l'acolliment en aquests centres.

Els CRAE tenen com a objectiu oferir als infants una alternativa a l'entorn familiar que no tenen, o que presenta greus dificultats o deteriorament. Per la seva part, l'Ajuntament ofereix el programa "Fer de tiets", una borsa de persones voluntàries perquè acullin infants del CRAE algun cap de setmana o festiu.

Ara han renovat la seva col·laboració amb la voluntat d'integrar els infants en famílies i que això permeti "compensar mancances socioeducatives i emocionals". En aquests casos, les famílies acollidores ofereixen de forma voluntària i desinteressada una atenció complementària a l'infant.

Coincidint amb la renovació d'aquest conveni, l'Ajuntament de Manresa ha fet una crida perquè famílies manresanes s'afegeixin al projecte.