Un cop acabada la Festa Major és el moment d'enviar les fotos al concurs que cada any s'organitza per escollir les millors imatges dels qui han gaudit de la festa.

D'acord amb el reglament, cada persona pot enviar fins a 5 obres, les fotografies poden ser en blanc i negre o color, i no poden ser fotomuntatges. El format fotogràfic és lliure, tot i que les obres s'han de presentar sobre una base rígida de 30x40 centímetres.

Així, tot aquell que ho desitgi, fins al 26 d'octubre pot portar les seves instantànies a Foto Art Manresa, Casal de les Escodines, al carrer Sant Bartomeu, 50, o enviar-les per correu postal a Foto Art Manresa, apartat de correus 292, 08248 de Manresa.

Quant als premis, s'ha previst el Premi d'Honor a la millor fotografia amb una dotació de 400 euros i trofeu de l'Ajuntament; un primer premi de 200 euros i trofeu de Foto Art Manresa; i un segon premi de 150 euros i trofeu de Foto Art Manresa. A més a més, hi ha dos premis especials a la millor fotografia dels actes de la Festa Major Infantil, i un premi especial Regió7 a la millor fotografia de reportatge.

Organitza el certamen Foto Art Manresa i hi col·laboren l'Ajuntament de Manresa, l'Associació Manresa de Festa i Regió7.