L'Associació de Familiars d'Alzheimer i altres demències del Bages, Berguedà i Solsona (AFABBS) està preparant una campanya de sensibilització sobre la malaltia que té com a objectiu la captació de nous socis. Per fer-la realitat tindrà el suport de La Caixa.

La directora d'Àrea de Negoci de CaixaBank a Manresa, Beatriu Dorado, i la presidenta de l'Associació, Maria Rosa Riera, han signat recentment un conveni pel qual l'Obra Social La Caixa col·laborarà en la campanya, que tindrà la participació de persones conegudes de la Catalunya Central que han acceptat formar-ne part per tal de donar a conèixer la problemàtica dels afectats. Actualment ja s'està preparant un vídeo que inclourà el testimoni de persones a qui la malaltia ha afectat de prop i que explicaran la seva realitat.

La campanya obrirà, també, les portes a rebre col·laboracions d'amics de l'associació, es tracti de persones, empreses o institucions.

L'Associació de Familiars d'Alzheimer i altres demències treballa des de l'any 2000 per donar suport i acompanyar les persones afectades per la malaltia i els seus familiars a les comarques del Bages, el Berguedà i el Solsonès.