El nou accés al parc de Can Font de Manresa va prenent forma

Una rampa des del carrer Concòrdia permetrà als usuaris accedir-hi amb més comoditat

22.09.2016 | 08:21
Els usuaris entraran per un camí més pròxim als blocs de pisos
Els usuaris entraran per un camí més pròxim als blocs de pisos

La intervenció per modificar l'accés principal al parc de Can Font de Manresa, el que hi ha al carrer Concòrdia, ja permet veure quina és la seva estructura. La previsió és que estigui totalment enllestit a final d'octubre, segons ha informat Aigües de Manresa.

L'actuació, pressupostada en 465.335 euros, té dues parts fonamentals, una és desplaçar l'accés cap a la dreta, en sentit d'entrada, i situar-lo al costat dels blocs de pisos que hi ha a tocar del parc. Se suavitza el desnivell i s'elimina la provisionalitat que caracteritzava l'accés fins ara, una rampa de terra i grava que s'omplia de desnivells i esquerdes per efecte de la pluja.

L'altre àmbit se situa cap a la banda de les instal·lacions dels Dipòsits Nous i el que s'està fent és omplir l'espai que abans era l'accés per anivellar-lo amb les instal·lacions d'Aigües de Manresa i així poder ampliar-ne el perímetre.

L'objectiu és guanyar metres quadrats per compensar la superfície que les instal·lacions dels Dipòsits Nous perdran en el futur quan es connectin els dos trams del carrer Concòrdia.

Les obres en marxa variaran l'estructura de l'accés al parc de Can Font perquè les instal·lacions d'Aigües de Manresa interrompen el carrer Concòrdia i el planejament urbanístic preveu que això tingui data de caducitat.

Es pretén aconseguir més integració a la xarxa de recorreguts per a vianants cap al parc de Can Font des de la ciutat; millorar l'accessibilitat reduint el pendent del camí respecte de l'actual, dotar el camí d'una nova xarxa de recollida i evacuació d'aigües, així com d'un sistema d'enllumenat d'acord amb les condicions d'integració paisatgística; i aconseguir una correcta integració del trànsit rodat, tot mantenint la prioritat per a vianants del camí. També s'actua per arranjar i contenir la terra dels talussos existents per minimitzar l'acció erosiva de l'aigua.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Manresa

El projecte Invulnerables comença a crear el maig a Manresa una llar per a infants pobres

El projecte Invulnerables comença a crear el maig a Manresa una llar per a infants pobres

L'equipament que es construirà en un espai cedit pel convent de Santa Clara hauria d'estar en...

El ministeri defensa Dianova a Manresa

El ministeri defensa Dianova a Manresa

El govern estatal afirma que la denúncia en l'acollida de refugiats de l'ONG a Madrid és un cas...

«L´acord perquè Carrefour completés el vial als Trullols no ha estat mai escrit enlloc»

«L´acord perquè Carrefour completés el vial als Trullols no ha estat mai escrit enlloc»

El regidor d'Urbanisme diu que no hi ha constància documental del pacte lligat pel seu predecessor

L'últim El més llegit

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema