La intervenció per modificar l'accés principal al parc de Can Font de Manresa, el que hi ha al carrer Concòrdia, ja permet veure quina és la seva estructura. La previsió és que estigui totalment enllestit a final d'octubre, segons ha informat Aigües de Manresa.

L'actuació, pressupostada en 465.335 euros, té dues parts fonamentals, una és desplaçar l'accés cap a la dreta, en sentit d'entrada, i situar-lo al costat dels blocs de pisos que hi ha a tocar del parc. Se suavitza el desnivell i s'elimina la provisionalitat que caracteritzava l'accés fins ara, una rampa de terra i grava que s'omplia de desnivells i esquerdes per efecte de la pluja.

L'altre àmbit se situa cap a la banda de les instal·lacions dels Dipòsits Nous i el que s'està fent és omplir l'espai que abans era l'accés per anivellar-lo amb les instal·lacions d'Aigües de Manresa i així poder ampliar-ne el perímetre.

L'objectiu és guanyar metres quadrats per compensar la superfície que les instal·lacions dels Dipòsits Nous perdran en el futur quan es connectin els dos trams del carrer Concòrdia.

Les obres en marxa variaran l'estructura de l'accés al parc de Can Font perquè les instal·lacions d'Aigües de Manresa interrompen el carrer Concòrdia i el planejament urbanístic preveu que això tingui data de caducitat.

Es pretén aconseguir més integració a la xarxa de recorreguts per a vianants cap al parc de Can Font des de la ciutat; millorar l'accessibilitat reduint el pendent del camí respecte de l'actual, dotar el camí d'una nova xarxa de recollida i evacuació d'aigües, així com d'un sistema d'enllumenat d'acord amb les condicions d'integració paisatgística; i aconseguir una correcta integració del trànsit rodat, tot mantenint la prioritat per a vianants del camí. També s'actua per arranjar i contenir la terra dels talussos existents per minimitzar l'acció erosiva de l'aigua.