Veïns dels carrers Súria, Sèquia i Guifré el Pilós de Manresa han tingut problemes de cobertura de l'operadora de telefonia mòbil Movistar des de dimecres de la setmana passada.

Els usuaris no podien ni rebre ni efectuar trucades des del seu telèfon un cop eren a casa i havien de sortir al carrer i allunyar-se dels seus domicilis per poder operar amb els seus terminals.

Segons han explicat a Regió7 afectats, dimecres a la tarda van començar els problemes i malgrat les trucades realitzades a la companyia no se'ls va oferir una explicació del que estava succeint i per què tenia una afectació tan restringida, ja que clients de Movistar residents a prop no tenien aquests problemes. El servei de comunicació de Movistar va manifestar a aquest diari en diverses ocasions que no tenia coneixement d'aquestes incidències registrades en punts concrets de la ciutat.

Després de passar el cap de setmana amb els mateixos problemes i també dilluns, aquest dimarts, dos dels afectats van explicar que podien tornar a fer i rebre trucades des de casa.

Com que Movistar no ha tingut constància de la incidència no s'ha pogut mesurar l'abast de l'afectació, però aquest diari té comptabilitzats, com a mínim, una desena de casos.