El ritme d´inscripcions a la marxa de l´Anella Verda de Manresa aquest diumenge no era l'esperat i s'ha decidit ajornar la prova ireplantejar-la.

L´organització, formada per l´Ajuntament de Manresa, l´Esport Ciclista Manresà i el Centre Excursionista Montserrat, ha pres aquesta decisió amb l´objectiu de replantejar la prova, tant pel que fa a la data com el format, i programar-la de nou per a més endavant, en una data a determinar. L´organització ha assegurat en un comunicat que treballarà per reimpulsar la iniciativa i que aconsegueixi el valor i la participació que es mereix.

Les persones que ja havien realitzat la inscripció per Internet rebran el reintegrament de l´import a la mateixa targeta amb què van fer el pagament.

La Marxa per l´Anella Verda constava d´una caminada de 10 km, una de 19 km i una pedalada BTT. L´organització lamenta les molèsties causades als que ja tenien previsió de participar-hi i es compromet a organitzar més endavant una prova que combini natura i esport en aquest espai privilegiat de l´entorn de la ciutat.

En el comunicat de l'organització s'explica que l´Anella Verda ha esdevingut una zona de referència del lleure, amb espais singulars d´alt valor ambiental i paisatgístic, senders històrics, camins, miradors i molts racons per descobrir ideals per fer-hi activitat física