El Servei d'Informació i Atenció a la Dona (SIAD) ha atès 117 dones a Manresa per violència masclista fins al 18 de novembre. Per recordar l'impacte vergonyós d'aquesta xacra que cada any afecta la ciutat més d'un centenar de dones demà es commemora el Dia Internacional contra la Violència Masclista.

A 2/4 de 10 del matí, a l'auditori de la Plana de l'Om s'abordarà el problema del ciberassetjament amb el teatre fòrum 1.000 likes, adreçat a l'alumnat de secundària, a càrrec de Nus Teatre/Acció Social. Es tracta d'un espectacle basat en la interacció mitjançant el telèfons mòbils.

L'acte institucional de la campanya se celebrarà a les 12 del migdia a la plaça Major i tindrà la presència d'uns 350 joves. Alumnat de batxillerat artístic de l'IES Lluís de Peguera s'encarregaran de dur a terme una acció artística mentre que la gravació i l'edició de l'acte la farà l'alumnat d'audiovisual de l'IES Lacetània. De 6 de la tarda a 9 del vespre es durà a terme a la Plana de l'Om una encesa d'espelmes.

Un altre acte destacat de la campanya serà l'acció artística Buscando mi aliento, a les 7 de la tarda a l'auditori de la Plana de l'Om, a càrrec de la companyia Sincronizada.