La competència obliga a dotar-se de la maquinària més moderna per fer productes elaborats, però a Gemma Cucurella li agrada explicar que el seu pare va veure els canvis «més espectaculars» per les noves màquines que van esdevenir elements del paisatge quotidià de l'obrador. «Abans no havia neveres. El meu pare explica que mai s'hauria imaginat veure tants canvis a tots els nivells. Eren persones que no tenien res i van experimentar una evolució del món espectacular!», exclama.

I Gemma Cucurella tira endavant el negoci perquè l'ha viscut des de petita. «Quan sortia de l'escola venia aquí. Era casa meva. I llavors jugava amb la farina. Veia els grans fer tot allò... i em cridava l'atenció», recorda. I així va néixer la seva vocació pel món pastisser.

El negoci ha experimentat molts canvis, i ara, amb noves transformacions, els professionals debaten quin serà el futur del sector. Tot sembla indicar que cal aprendre i evolucionar, tirar endavant basant-se en la tradició i l'experiència.