Una desena de dotacions dels bombers es va desplaçar aquest dissabte als volts de les 3 de la tarda al camí de Joncadella, entre Sant Joan de Vilatorrada i Manresa, per apagar el foc que va esclatar en uns coberts situats a pocs metres d'un habitatge. Dues persones van haver de ser ateses a causa de l'intens fum, però les flames no van arribar a la casa.

L'incendi va cremar tot tipus de material que hi havia emmagatzemat a la nau, com eines, un tractor, un cotxe i una moto, entre d'altres. L'incident va generar una columna negra de fum que va ser visible durant una hora des de diferents punts de Manresa, Sant Joan i la comarca.

En un primer moment, els propietaris de la casa van intentar apagar el foc amb extintors, en va. A les 4 de la tarda, els bombers van poder controlar la situació i van apagar el foc, que va deixar entre 300 i 500 m2 cremats.

Per altra banda, ahir al matí va tenir lloc un incendi, també a Manresa, en un habitatge d'un bloc de pisos del carrer Maria Aurèlia Capmany, al sector de la Sagrada Família.

Els bombers van rebre l'avís que es cremava un escalfador a 1/4 d'11 del matí, i diverses dotacions s'hi van desplaçar ràpidament. Es va encendre la cambra de rentar, un armari i el comptador, entre altres elements del mobiliari de l'habitatge. Tot i l'aparatositat de l'incendi, els bombers van poder apagar les flames de seguida i no hi va haver cap ferit.