Avui dimarts arrenca la tercera fase de les obres d'urbanització de la plaça Bonavista, que tindrà una durada aproximada de dos mesos. Els treballs se centraran en la zona del carrer de Mossèn Jacint Verdaguer, entre la carretera del Pont i el carrer del Bisbe Comas, tram que quedar à tallat al trànsit.

Igualment, s'executaran els treballs a les voreres més properes al passeig de Pere III, i es completaran les de la cantonada amb la carretera de Vic. Finalment, es duran a terme els últims treballs de l'interior del parc situat al triangle entre la carretera de Vic, Mossèn Jacint Verdaguer i la carretera del Pont de Vilomara.

Es mantindrà el tancament de la carretera de Santpedor entre la Bonavista i el carrer de Sant Antoni Maria Claret, en direcció a la plaça de Mallorca. Els vehicles podran continuar circulant en sentit descendent, però ho faran pel car-ril que habitualment és de pujada (banda estació d'autobusos), perquè les obres se centraran al cantó oposat (banda Passeig).

S'obrirà el trànsit de vehicles al carrer del Bisbe Comas, des de la carretera de Vic, i el tram del car-rer de Mossèn Jacint Verdaguer entre la carretera del Pont de Vilomara i la carretera de Vic. Es mouran dues àrees de rebuig.