L'educació artística a les aules centrarà avui la 9a Jornada de Diàlegs Educatius organitzada pel Grau en Educació Infantil de la UVic-UCC.

La jornada «Viure l'art» s'adreça a docents, estudiants de magisteri i interessats en l'educació.Inclourà dues ponències a càrrec d'experts i tallers de creació que tindran la col·laboració d'artistes i creadors com Marc Sellarès i Santi Serratosa. Les ponències seran a càrrec de Lucía Sánchez i Roser Gómez. Coincidint amb la celebració de la jornada, es podran visitar exposicions de Raquel Lluís Pascual, Lourdes Fisa i d'obres vinculades al projecte AMIC, que pretén acostar la creació artística a les aules.

S'inaugurarà a 2/4 de 10 del matí a la sala d'actes de la FUB amb la ponència «Arte + Educación en el Sistema (Educativo)», a càrrec de Lucía Sánchez. La conferència de cloenda anirà a càrrec de Roser Gómez, i es titularà «L'art, un camí d'anada i tornada».

Pel que fa als tallers, es podrà triar entre «Gual permanent», de Núria Matas i Anna Sala; «Crear desperts», de Marc Sellarès; «La percussió corporal com a recurs pedagògic», amb Santi Serratosa; «Artefactes poètics», amb Carme Arrufat, Raquel Arévalo i Beatriz Reyes; i «Mars de plàstic», d'Isabel Corral, Cristina Pérez, Victòria Carbó, Montserrat Arnau i Maria Iglesias.