L’Espai Montepio proposa, dins el seu cicle de xerrades, una original activitat a càrrec del CAE (Centre d’Animació i Esplai) que té l’objectiu de fer pensar, mostrar i experimentar sobre el joc, la vida i la importància d’una actitud lúdica.

L’acte anirà a càrrec de Jesús Casasampera i Jordi Lorente, membres actius del CAE, una entitat pionera en la promoció del joc de taula com a eina d'oci alternatiu-.

Tots dos proposaran als assistents parlar i experimentar amb deu jocs diferents que han donat significat a la seva vida, en una sessió d’accés lliure i gratuït i pensada per a públic de totes les edats. L’objectiu és mostrar la importància de tenir una actitud lúdica davant la vida.

Jordi Lorente és mestre i pedagog, molts anys a l'escola de Fonollosa i actualment al Cicle Formatiu de Grau Superior d'Animació Sociocultural i Turística. Jesús Casasampera és animador sociocultural i educador.

L’activitat, que porta per títol “Jo me la Xugo” es farà el dimecres 18 d’abril, a ¼ de 9 del vespre, al carrer Bilbao 20 de Manresa.

L’Espai Montepio acull periòdicament activitats, xerrades i debats de temes molt diversos i gratuïts, que responen la voluntat del Montepio de ser una entitat activa socialment i al costat dels interessos de la ciutadania.