Un centenar d'assistents, vinguts d'arreu de Catalunya, van participar a la jornada tècnica sobre Camps energètics i creixement vegetal, organitzada per l'Escola Agrària de Manresa.

Durant la primera part, el professor Mariano Bueno, fundador de l'Associació d'Estudis Geobiològics (GEA), expert, pioner i divulgador de l'agricultura ecològica, la geobiologia, la construcció i les alternatives de vida més saludables va parlar de la influència dels camps energètics en el creixement i la salut dels vegetals.

La segona part va anar a càrrec de Juan Antonio Caballero, agricultor oleícola que aplica els principis de la biodinàmica, president de la cooperativa Olivarera Los Pedroches, que agrupa la major superfície d'oliveres en producció ecològica de la península (8.000 ha).

Va fer èmfasi en el cos energètic dels sers vius que acompanya el cos físic i en la capacitat d'interacció entre aquestes energies.

Per treballar en el camp de les energies sobre els vegetals i transmetre la informació que requereix la planta en cada situació proposa dues eines, la biodinàmica i la geobiologia.