El xef de Sant Joan de Vilatorrada Diego Alías, de Ca l'Amador, de Josa del Cadí, s'ha afegit als actes de celebració dels 10 anys del restaurant d'Ampans amb un sopar, el dijous 7 de juny, amb inscripció prèvia. Es tracta d'un menú degustació que porta el nom de «10 anys en 10 plats» que són els que s'oferiran al Canonge la nit de celebració, i que fusionarà les cuines de l'Alt Urgell i el Bages.

El sopar Ca l'Amador + Canonge s'emmarca en el programa d'actes dels 10 anys del restaurant Canonge, que actualment dóna feina estable a 13 persones, de les quals 10 treballen amb suport.

El Canonge, inaugurat el 2008, és una aposta d'Ampans per crear oportunitats laborals per a les persones amb discapacitat, amb l'objectiu de crear llocs de treball dignes i amb una feina de cara al públic, molt visible i que comporta reconeixement social. El sopar amb Diego Alías té places limitades i les inscripcions es poden fer a la web www.canonge.cat o trucant al 938725658.