Santa Maria d'Oló ha posat punt final a cinc dies de festa major, amb actes recuperats al carrer, que l'han convertit en una de les més concorregudes dels últims anys.

Un dels principals reclams de la festa d'enguany ha estat el repàs dels musicals de festa major que s'han fet els darrers quatre anys, amb una selecció de sis dels números realitzats. L'espectacle va ser a càrrec del grup de teatre local i de la coral guanyadora del programa Oh Happy Day, In Crescendo, la qual cosa també va contribuir a assolir una màxima expectació, amb prop de 600 persones que van omplir la sala a vessar.

El Musical és un dels espectacles més reeixits de la festa major d'Oló, però que enguany també va apostar fort pels concerts nocturns i per la recuperació del ball de festa major, de la mà de Xarop de Nit, que va omplir la pista on després hi hauria l'actuació de discjòqueis locals. El sopar popular a la plaça Sant Antoni Maria Claret, dissabte, també va ser un dels grans èxits del programa d'enguany, amb 240 comensals. Una estona abans, la mateixa plaça també es va omplir d'expectació amb la ballada final de gegants després de la cercavila i la tradicional Pujada a la Costa, que va tenir la participació de mitja dotzena de colles i dels grallers d'Artés.

L'aposta innovadora d'enguany pel futbolgolf, que proposava una activitat esportiva per celebrar de forma conjunta entre petits i grans, també ha estat un dels èxits de la festa, de la mateixa manera que la traca final amb màgia, monòlegs i música de dilluns a la tarda i a la nit.

D'entrada, l'Ajuntament fa una valoració "excel·lent" de l'edició d'enguany de la festa, per bé que properament repartirà unes enquestes perquè els veïns les responguin.