Professionals, aficionats, famílies i grups d´amics es reuneixen cada tardor a les Comes (Súria), per participar o gaudir de l´Endu-Roc, la festa de final de temporada de l´enduro, que tancarà un any més la Súper Enduro Challenge, un campionat compost de 3 carreres, la Basella Race 1, la MotorLand X-Race i l´Endu-Roc com a última cursa de campionat.

Ja són més de 500 els participants que s'han inscrit en aquesta 5a edició i les inscripcions seguiran obertes fins i tot els mateixos dies de la carrera, de manera que l'ambient està assegurat.

Oriol Mena (Beta), actual campió d´Espanya d´enduro en la categoria E2 i vigent campió de l´Endu-Roc 2013, tornarà a participar en aquesta 5s edició, on haurà de competir amb altres pilots d´alt nivell, com Javier García Vico (Honda), Joan Jou, Diogo Ventura i Jonathan Manzi (Gas Gas).

L'escultor Lorenzo Quinn, fill del famós actor de Hollywood Anthony Quinn i gran aficionat al món d´aquesta modalitat del motociclisme, també participarà en la carrera.

Amb l´objectiu que tothom pugui gaudir de la festa de l´enduro, s´han establert 5 categories, aficionats, amics, infantils, race of champions i júnior, i subcategories, que inclouen, fèmines, eco, clàssiques i d´altres en funció de les franges d´edat. Amb aquesta classificació tant és si s´és professional, aficionat o l´edat que es tingui, ja que tothom pot córrer la seva carrera i passar un dia ple d´emocions sobre la seva moto.

El dissabte 1 de novembre es farà la volta de reconeixement de totes les categories i es fixarà l'ordre classificatori per a les proves de diumenge. També tindrà lloc la cursa de categoria infantil amb la seva pròpia entrega de premis i es correrà el Tram Espectacle, conegut com Superpole, també amb el seu particular lliurament de guardons.

El diumenge 2 de novembre es donarà la sortida a la cursa Endu-Roc. Primer, els professionals es veuran les cares a la carrera sènior/júnior i posteriorment es donarà la sortida a la categoria d'amics. En acabar la jornada es procedirà al lliurament de premis en metàl·lic i trofeus als guanyadors de l´Endu-Roc 2014 i als guanyadors per punts de la Súper Enduro Challenge 2014.

A l´esdeveniment s´habilitaran una zona de restauració i una de comercial, on es podran trobar les marques més importants del sector com Gas Gas, Beta, KTM, Husqvarna i Honda amb les seves últimes novetats.

Tots els detalls i horaris del cap de setmana es poden trobar a www.enduroc.com.