Els vehicles d’aspecte esportiu i motor de potència mitjana o baixa estan de moda. I Ford també s’hi ha sumat per exemple amb el Ford Fiesta. El model ST-Line té un acabat inspirat clarament en els potents ST però combinat amb blocs de classe mitjana. Per tant, és l’opció més assequible per els joves que busquen el toc esportiu de l’ST però amb un motor més racional per al dia a dia.

El model ST-Line reflecteix l’elegant practicitat del Ford Fiesta i l’estètica cridanera d’un vehicle d’altes prestacions. L’aleró posterior, el kit esportiu de la car-rosseria, les graelles davanteres tipus panell, les llantes d’aliatge exclusives de ST-Line, la suspensió esportiva i els emblemes exteriors ST-Line donen com a resultat una exclusiva combinació de funcionalitat i esportivitat.

Per dins, experiència increïble

L’interior del Fiesta ST-Line és un altre reflex de l’elegància que caracteritza el cotxe. Detalls com l’embellidor platejat de la palanca de canvis, els pedals d’acer inoxidable, els vidres tintats, l’exclusiu volant folrat de cuir i els seients amb una part de color vermell, distingeixen a l’ST-Line dels altres vehicles de la sèrie Fiesta.

El cotxe et recompensa cada cop que surts a la carretera. Et permet gaudir de la conducció des d’una posició de control i confort.

Motors i suspensió

Es pot escollir entre un motor EcoBoost 1.0 de 100 i 125 CV amb canvi manual de cinc velocitats i canvi automàtic PowerShift; 140 CV amb canvi manual de cinc velocitats; i una opció dièsel, el TDCi d’1,5 litres i 95 CV, també amb canvi manual de cinc velocitats. La suspensió esportiva redueix la distància del xassís amb el ter-ra, s’adhereix millor a la carretera i permet més precisió als revolts.