​Amb la presentació del primer T-Max el 2001, Yamaha va marcar un abans i un després en el sector dels escúters. El concepte d'altes prestacions, elevat confort i estètica de marcada línia esportiva no va trigar a tenir una gran acceptació entre els usuaris, per situar al model de la firma en el punt més alt del mercat.

240.000 unitats venudes

Una prova d'això són les gairebé 240.000 unitats venudes al llarg d'aquests 16 anys. I ara, aquest 2017, ha arribat la sisena generació T-Max. Una gamma que, mantenint l'esperit original, millora amb escreix diversos apartats respecte als models anteriors.

El catàleg de la moto insígnia de la firma japonesa arriba amb tres noves versions: T-Max, T-Max SX i T-Max DX. Una triple proposta capaç d'adaptar-se a tots els estils de vida.

Detalls i tecnologia

La moto T-Max és un blanc perfecte per als clients que desitgin personalitzar-la afegint-hi diverses peces i accessoris. Entre el seu equipament inclou els sistemes TCS i ABS, l'arrencada sense clau i més espai d'emmagatzematge sota el seient. En matèria estètica destaquen detalls com el redisseny i tecnologia LED de tots els elements d'il·luminació -doble far davanter, llums de posició corbades i pilots amb intermitents independents.

Distinció de sèrie

Yamaha ofereix dues alternatives més exclusives per als qui volen un model de marcada distinció de sèrie. D'una banda, i amb una paleta de colors especials i maneres de funcionament del motor D-Mode commutables, el T-Max SX s'ha dissenyat per als que busquen més esportivitat. En el punt més elevat de la gamma, el model T-Max DX ofereix un luxe sense precedents gràcies a la tecnologia de control electrònic, amb D-Mode i control de creuer, i una dotació que inclou el parabrisa ajustable i punys i seient calefactats. La T-Max es pot trobar per un preu a partir de 12.299 euros.