La pròxima xerrada del cicle SOM-CEL-FURA girarà a l'entorn de la lluita contra els desnonaments per mitjà de les Plataformes d'Afectats per la Hipoteca, agrupacions que s'han estès arreu per fer front als abusos perpetrats per entitats bancàries amb el consentiment i protecció de les autoritats públiques.

Membres de la Plataforma del Bages seran demà, dimecres 9 d'abril, a Solsona per explicar amb profunditat com apareixen les PAH i com funcionen. També exposaran com organitzar-se en cas de trobar-se en perill de ser desnonat. A més a més, se'ls podran fer consultes tècniques sobre problemes hipotecaris.

L'acte se celebrarà a 2/4 de 10 del vespre a la seu del Casal Popular la Fura (ubicat a la plaça de Sant Pere de Solsona).

Aquesta és una nova xerrada organitzada conjuntament pel Solsonès Obert al Món (SOM), pel Centre d'Estudis Lacetans (CEL) i pel Casal Popular la Fura, tres entitats solsonines que organitzen anualment un cicle en què s'ofereixen xerrades i actes entorn de temes i problemàtiques diversos.