Un tanatori en millors condicions que l'actual i una sala per fer-hi cerimònies civils. És l'ús que el govern de Solsona estudia donar a l'antic Club Sant Jordi -actual Espai de la Gent Gran- un cop hi hagi enllestides les noves instal·lacions del Casal Cívic i, consegüentment, aquest equipament municipal quedi alliberat. L'alcalde, David Rodríguez, creu que aquestes instal·lacions reuneixen els requisits i les condicions idònies per destinar-les a aquest ús, si bé subratlla que "no hi ha res concret i no ens podem plantejar res" en ferm mentre l'espai sigui per a la gent gran.

Davant la proximitat que "en un termini relativament breu" aquest espai finalitzi el servei que ofereix fins ara, l'executiu es planteja habilitar un nou tanatori a aquestes instal·lacions (l'actual, gestionat pel Consell, és en un espai del soterrani del Centre Sanitari).

Per a l'alcalde, "el tanatori actual no compleix totes les condicions, és molt just i té una rampa d'accés complicada". A més a més, afegeix que el fet que comparteixi els sistemes de calefacció i aire condicionat amb tot l'edifici del Centre Sanitari provoca problemes en el seu funcionament. El tanatori actual té tres sales de vetlla, les quals "a vegades són justes perquè pot passar molt temps sense cap defunció i en un dia n'hi pot haver quatre", afegeix l'alcalde, el qual considera aquest fet és "un tema que s'ha de resoldre".