L'Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor, amb seu al Consell, ha fet públiques una sèrie de recomanacions adreçades a les persones usuàries del gas butà per evitar estafes en la revisió de les instal·lacions.

Des de l'Oficina recorden que la revisió periòdica de les instal·lacions fixes de gas butà s'ha de fer cada 5 anys, i que la persona titular és qui ha de sol·licitar a una empresa instal·ladora de gas de confiança la revisió reglamentària. Així mateix, adverteix que, "si algú us ofereix fer la revisió, abans de deixar-la entrar, demaneu-li primer el nom o NIF de l'empresa, assegureu-vos que és de confiança", i que no és obligatori que se signi cap contracte de manteniment.

Una altra de les recomanacions que fan a les persones usuàries del gas butà és que, a l'hora de fer la revisió, es comparin preus. També informa que, quan l'instal·lador autoritzat hagi dut a terme la revisió, enganxarà un adhesiu que n'acrediti la data i serveixi de recordatori per a la propera, i també lliurarà un certificat de revisió al propietari, que cal guardar.