El Solsonès Obert al Món dedica el cicle de xerrades a la crisi dels refugiats

L'entitat solidària celebra aquest dijous la primera conferència dedicada a la tragèdia humanitària

14.11.2015 | 07:44

El director de la revista ONGC, Francesc de Dalmases, obrirà aquest dijous una nova edició del cicle de conferències del Solsonès Obert al Món (SOM), que en- guany centra la seva temàtica en la crisi dels refugiats amb tres xerrades que es faran durant el proper trimestre.
"L'enèsima crisi de refugiats: de la indignació a l'autocrítica" és el títol de la conferència que obrirà el cicle, a càrrec de Francesc de Dalmases, periodista i activista, director de la revista ONGC i col·laborador de diversos mitjans de comunicació. Serà aquest dijous a les 8 del vespre a la Sala Cultural de l'Ajuntament de Solsona. L'entrada és lliure.
Enguany, la crisi dels refugiats és el tema central del cicle de conferències del SOM, que, a banda de donar a conèixer aquesta realitat, també treballa activament en la problemàtica. De fet, és una de les associacions que formen part de la taula d'entitats que s'ha creat a Solsona per fer front a l'acollida de refugiats.
La propera xerrada tindrà lloc a mitjan desembre i estarà protagonitzada per Carles Campuzano, president d'ACSAR (Associació Catalana de Solidaritat i Ajuda als Refugiats) i diputat al congrés.
Per últim, a mitjan mes de febrer de l'any que ve, Plàcid Garcia-Planas, periodista de La Vanguardia i reporter de guerra a diversos països, farà una conferència sobre "Com s'explica el dolor".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema