90 persones, entre infants, pares, mares i avis, van participar en la quarta Festa dels Oficis de Solsona, enguany marcada per la novetat de cinc dels sis tallers en què es podia participar gratuïtament. Tant l'activitat d'elaboració de pa, fixa de cada edició, com totes les noves propostes van ser molt ben acollides pels aprenents, en paraules de l'Ajuntament solsoní.

Cadascun dels participants va poder anar fitxant al seu passaport de la festa a mesura que passava pels tallers de creacions amb llaminadures, elaboració de pa, dansa, fotografia, educació viària i patronatge i costura. Alguns d'ells fins i tot van fer un parèntesi per anar a casa a buscar la bicicleta i el casc per fer el circuit muntat per la Policia Local.

La regidora d'Educació, Isabel Roca, fa un balanç positiu de la cita, pensada per ampliar les alternatives de lleure durant les vacances d'estiu per a les famílies, al mateix temps que es promocionen els oficis locals. «Estem satisfets tant de la bona rebuda que han tingut tots els tallers com de la participació assolida», afirma. Per a properes edicions, «es continuarà apostant per tallers innovadors que captin l'interès de les famílies», afirma Roca, que ha destacat la col·laboració des de la 1a edició del Forn de Sant Joan.