La calor també afecta als smartphones i fa disminuir el seu rendiment: bateries que es sobreescalfen, caigudes inesperades a la piscina o el mar... Per això, conèixer aquests consells sobre com cuidar el mòbil a l'estiu pot ajudar-te a allargar la seva vida i a millorar la capacitat del teu dispositiu.

Per començar, no és bo portar el mòbil a la butxaca perquè puja la temperatura de l'aparell. Si és la forma habitual de portar-lo, és aconsellable canviar-lo de costat perquè no es creï una borsa de calor que perjudiqui més al telèfon intel·ligent. Tampoc és recomanable deixar tota la nit el telèfon endollat ??al carregador, ja que la bateria no necessita tant de temps i aquest hàbit empitjora la qualitat de la mateixa.

Si el mòbil ha caigut al mar o a la piscina, el primer que cal fer és treure la bateria, mai engegar per comprovar si funciona perquè pot produir-se un curtcircuit elèctric. L'ideal és deixar-lo assecar tranquil·lament durant dos o tres dies (al sol o en arròs) i després tornar-li a posar la bateria.