Discussions entre l'heroi i el seu fidel criat; els problemes de Margarita dins el convent o l'arribada de nous personatges són alguns dels "importants esdeveniments" de la nova temporada d'Águila Roja, que torna a partir de demà a La 1 de Televisió Espanyola. Als protagonistes principals interpretats per David Janer, Javier Gutiérrez, Francis Lorenzo, Inma Cuesta, Miryam Gallego, Pepa Aniorte, Santiago Molero, Xabier Elorriaga o Carles Francino s'hi sumaran aquesta setena temporada personatges episòdics als quals donen vida San Francisco, Fernández i Nicolás Coronado.

Entre les trames que donaran a la sèrie "un tomb espectacular", segons va la cadena, destaca el moment en què el protagonista interpretat per David Janer es creuarà amb un enemic que farà perillar la seva consideració d'heroi del poble; la lluita de Sátur contra els fantasmes del passat, o les amenaces que planaran sobre el comissari i la marquesa.

L'espectacularitat i el misteri seguiran presents amb la recreació de l'estepa russa, d'on arriben uns nobles que revolucionaran la cort espanyola, s'afegeixen elements sobrenaturals relacionats amb les plagues bíbliques que provocaran una terrible impressió entre els habitants de la vila i misteris com la pedra filosofal i la possible existència un successor directe de Crist.

Entre l'amor i la passió

Embullades madeixes sentimentals segueixen embolicant als personatges, ja que mentre Margarita (Inma Cuesta) haurà de decidir si pren els vots i entra en un convent, Gonzalo (David Janer) lluitarà per recuperar-la i monsenyor Adrián (Carles Francino) intentarà conquistar-la. Pel que fa a la Marquesa (Myriam Gallego), persisteix en el seu intent de conquistar Gonzalo, però també es veu en l'obligació de romandre al costat del Comissari (Francis Lorenzo), que passarà pels pitjors moments de la seva existència.