La nova temporada de El club de la comèdia arribarà finalment demà, a partir de dos quarts de deu de la nit. Després de diversos ajornaments, Atresmedia Televisió ha decidit llançar aquesta mateixa setmana la que serà la cinquena temporada d'aquest reeixit format de monòlegs, que inclourà esquetxos protagonitzats per la mateixa Alexandra Jiménez i Alejo Sauras.

L'estrena de El club de la comèdia s'enfrontarà a una altra estrena, ja que aquest mateix dia, a la mateixa hora, arribarà també a Cuatro Volando voy, un nou espai protagonitzat per Jesús Calleja, que mostrarà Espanya a través d'un helicòpter. Tot i això, el màxim rival del programa de comèdia podria ser el nou reality de Telecinco Pasaporte a la isla, que també arrencarà demà les emissions, encara que una mica més tard, concretament a les deu de la nit.

La nova temporada de El club de la comèdia inclourà un total de cinquanta monòlegs inèdits interpretats pels millors monologuistes del moment i per presentadors i actors que provaran sort o repetiran experiència. En total, seran 10 lliuraments, que Globomedia va acabar d'enregistrar el dia 7 de juliol, per la qual cosa els espectadors tindran ocasió de gaudir dels nous monòlegs gairebé acabats de sortir del forn.

Nova presentadora

El club de la comèdia estrenarà també en aquesta cinquena temporada presentadora, que serà Alexandra Jiménez. A més, un any més El club de la comèdia portarà els més aclamats còmics del moment, des de Leo Harlem fins a Goyo Jiménez i Berto Romero, passant per Dani Rovira, Joaquín Reyes, Ernesto Sevilla, José Corbacho, Dani Mateo, Txabi Franquesa, Quequé, Agustín Jiménez, Ana Morgade, David Broncano, Sara Escudero i Miguel Lago. Tots ells compartiran escenari al Teatre Alcázar de Madrid amb actors i presentadors debutants o repetidors, com Wyoming, Anabel Alonso, Miren Ibarguren, Arturo Valls, Anna Simó, José Luis Gil, Frank Blanco i actors de dues de les sèries revelació Jon Plazaola i María Isabel Díaz-Lago.