TV3 ha estat líder d'audiència del mes de juliol amb una quota de l'11,7%, davant de Tele5, que ha aconseguit l'11,3% de quota, i d'Antena3, amb l'11,1%. En quarta posició, i amb una quota del 7,3%, hi ha Cuatro, que ha superat La1, cinquena classificada amb el 7,0%, i la Sexta ha acabat en sisè lloc, amb una quota del 6,1%.

Pel que fa als canals temàtics, el 3/24 ha tancat el juliol amb una quota de l'1,5%, el canal Esport3 ha aconseguit el 0,8% i el Super3/33, l'1,4%.

TV3 acaba el juliol sent líder d'audiència en solitari i mantenint-se com la cadena més vista per onzè mes consecutiu. Ha estat la cadena més vista durant 14 dies, ha encapçalat el rànquing de programes més vistos 30 dies i ha situat 15 programes en el rànquing dels 40 de més audiència.

Els informatius, el més vist

TV3 ha liderat el rànquing de programes més vistos del dia en 30 ocasions gràcies als bons resultats d'audiència dels informatius. El TN vespre ha obtingut el juliol una quota de pantalla del 21,7%, rècord de la temporada.

El podi amb les tres primeres posicions és per al TN vespre del 27 de juliol, el TN migdia del 2 de juliol i l'edició del vespre del TN cap de setmana del 26 de juliol.

El cinquè programa més vist és el Polònia en què va aparèixer l'autèntic David Fernàndez fent un cameo amb el seu imitador, Cesc Casanovas, i Polònia: el musical se situa en onzè lloc.

Altres llocs destacats són per a l'últim capítol de la temporada de La Riera, la transmissió del partit Barça-Manchester United de la International Champions Cup, un dels últims episodis de la sèrie Cites i el programa Còmics dedicat a Joan Capri.