Will Smith es replanteja ressuscitar la famosa sèrie d'"El príncep de Bel-Air"

17.08.2015 | 07:53
La família Banks, de la sèrie "El príncep de Bel-Air"

La popular telecomèdia El príncep de Bel-Air podria tornar a la pantalla petita, segons ha informat TV Line, ja que un dels actors principals, Will Smith, n'està preparant una versió actualitzada. El projecte es troba en una fase molt inicial de desenvolupament i ha de tenir més suport d'algun canal de televisió per seguir endavant, encara que la NBC, cadena que va emetre des de l'inici de la sèrie, l'any 1990, fins al 1996, ha afirmat que està obert a parlar amb Smith.
L'autor representa aquesta vegada el paper de productor executiu, i dóna suport al projecte a través de la seva companyia, Overbrook Entertainment. Es desconeix, però, si El príncep de Bel-Air serà plantejat com una reinvenció de la història inicial o una seqüela de la ficció dels anys noranta.

El noi de Los Angeles
Des de la seva estrena a la dècada dels noranta, la sèrie se centrava en la vida d'un jove, interpretat per Will Smith, d'un barri pobre de Filadèlfia, que la seva mare, cansada que el seu fill sempre estigués en aldarulls, envia amb els seus oncles al luxós barri de Bel-Air de Los Angeles. A la capital de Califòrnia, els costums del carrer de Smith, arribat de nou, xoquen amb l'elitisme superficial de la seva nova casa. Els Banks, que tenen una vida sofisticada i amb totes les comoditats, veuran com es capgira la seva normalitat amb el noi que juga a bàsquet i té poques ganes d'estudiar.
La seva primera emissió a la cadena americana NBC el 1990 va ser un èxit, i al cap de poc temps se'n retransmetien els capítols per Antena 3 i, posteriorment, per Neox.
El príncep de Bel Air va conquistar la televisió de mig món durant 6 temporades. Va ser una de les comèdies amb més èxit dels noranta i continua sent una de les sèries més vistes de la història de la televisió sempre que se'n fa alguna reposició.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema