Fins a 2.000 llocs de treball a RTVE en perill si es produeix un nou ERO

17.08.2016 | 07:34

La SEPI (Societat Estatal de Participacions Industrials), principal accionista de l'empresa de telecomunicacions pública RTVE, ha presentat un informe on destaca la necessitat de fer en un futur proper una reestructuració de la plantilla.
Així, l'organisme deixa la porta oberta a un ERO que es produiria pròximament i afectaria fins a 2.000 llocs de treball de la companyia. Segons la SEPI, la corporació disposa d'una estructura excessiva i assenyala que està clarament desajustada. Aquesta mesura es podria produir en desbloquejar-se la situació política del país, quan l'actual president de la corporació sigui substituït. Segons El Confidencial, el principal accionista de RTVE va enviar el juliol passat al CNMC un informe on criticava el model de finançament de RTVE que descrivia com a "rígid, inestable i poc operatiu".

Crítiques derivades dels Jocs Olímpics
Per la seva banda, Comissions Obreres va presentar ahir un comunicat on critica durament RTVE per la cobertura dels Jocs Olímpics. Segons el sindicat, la falta de planificació està portant la radiotelevisió pública al "ridícul". CCOO firma que l'entitat ha gastat 60 milions d'euros en la cobertura de la cita olímpica i considera que els directius de responsables de les decisions que s'estan prenent "han perdut el respecte als espectadors".
Aquest comunicat arriba l'endemà d'una pluja de crítiques a Teledeporte via Twitter per tallar l'emissió de la natació sincronitzada just en el moment de l'actuació de les representants d'Espanya Ona Carbonell i Gemma Mengual per emetre una actuació de doma.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema