El detectiu "Víctor Ros" perseguirà els lladres del Banc d'Espanya

10.09.2016 | 07:37
L´actor Carles Francino (Víctor Ros) al FesTVal

La segona temporada de Víctor Ros (TVE) tindrà com a fil conductor el robatori de les reserves d'or del Banc d'Espanya, un cas que portarà el sagaç detectiu de final del XIX a deixar Madrid i desplaçar-se a Linares (Jaén).
El Festival de Televisió de Vitòria va acollir ahir la presentació de la segona temporada d'aquesta sèrie basada en la novel·la homònima de Jerónimo Tristante.
El primer capítol arrenca tres anys després que Ros (Carles Francino) atrapés l'assassí en sèrie Aldanza. El policia ara és feliç amb la seva idíl·lica família, formada per Clara i Juanito, i és valorat com el millor detectiu del país.
No obstant això, "alguna cosa tràgica" tindrà lloc a la seva vida, i Ros s'adonarà que ha estat traït i que és al centre d'una venjança que té com a mòbil el robatori de les arques de l'Estat.
A diferència de l'anterior lliurament, l'acció transcorre a Linares, florent ciutat de Jaén a la qual Ros i el seu incondicional company Blázquez (Tomás del Estal) es desplacen seguint la pista de l'or robat. Ros es retrobarà amb una persona "molt important" del seu passat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema