El consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) va aprovar ahir la creació de la direcció d'Esports, que s'encarregarà de la gestió del contingut esportiu de tots els mitjans de la corporació i que dirigirà Christian Garcia. Segons un comunicat emès per la CCMA, la decisió suposa «un pas endavant cap a la implantació d'un model d'empresa única de mitjans, en què els continguts són l'element central i que vol superar la gestió tradicional diferenciada per a cada mitjà de comunicació».

La direcció d'esports gestionarà tots els continguts relacionats amb el món de l'esport i treballarà de forma coordinada amb les direccions de Televisió de Catalu-nya, el grup d'emissores de Catalunya Ràdio i els mitjans digitals de la CCMA. De fet, Christian Garcia gaudirà del mateix rang en la direcció de la Corporació que Vicent Sanchis (TV3) i Saül Gordillo (Catalunya Ràdio).

Christian Garcia ha treballat de forma ininterrompuda a la CCMA des del 2005, on ha desenvolupat diferents funcions, tant a Tv3 com a Catalunya Ràdio.